"Tehdään markkinoinnista ja myynnistä hauskaa yhdessä!"

Tietoa, taitoa, inspiraatiota ja vertaistukea myyntiin ja markkinointiin tulossa juuri sinulle YRITTÄJÄ.

Yhteisömme on vielä rakennusvaiheessa, mutta sinä voit liittyä ILMAISEKSI jo nyt!

Sinustakin Tuplaaja?

Tuplajaat ovat yrittäjiä, jotka haluavat enemmän. Enemmän myyntiä, enemmän katetta, enemmän vapaa-aikaa.
Tuplaajat-yhteisö auttaa siinä kouluttamalla, valmentamalla, sparraamalla ja tarjoamalla vertaistukea.
Jos siis sinä olet yrittäjä ja haluat enemmän, tule ihmeessä mukaan ja ryhdy Tuplaajaksi!

Koulutuksiamme

Tässä näet osan verkkokoulutuksistamme. Ne ovat siis videota, ääntä ja tekstiä sisältäviä kokonaisuuksia, jotka voit käydä läpi omassa tahdissa ja pääset aloittamaan yleensä heti. Yhteisön jäsenenä pystyt ostamaan pääsyn myös sellaisiin kursseihin, jotka eivät näy tässä. Voit luonnollisesti ostaa yksittäisen koulutuksen tästä suoraan, mutta parhaan vastineen rahallesi saat, kun liityt Tuplaajaksi ja valitset itsellesi sopivimman maksullisen tason.

Tuplaajat-yhteisön jäsenenä saat pääsyn myös Live-sisältöihin sekä sparrauksiin. Näistä kerromme lisää kevään kuluessa.

Yrittäjän tukena jo vuodesta 2009!

Oy TuloksenTuplausToimisto Ab, tuttujen kesken Tuplaamo syntyi auttamaan yrittäjiä markkinoinnin ja myynnin saralla. Vaikka raha ei tuo onnea, kyllä se vain kummasti yritystoimintaa helpottaa. Ja sitä helpotusta me olemme tarjonneet sadoille ja taas sadoille yrittäjille. Liity sinäkin siihen joukkoon!
Pasi valmentaa, kouluttaa, kiertää puhumassa ja auttaa muita menestymään. Opiskelijoita, palkollisia, yrittäjiä, johtajia, myyjiä tai sellaisiksi haluavia. Nuorena oman vitsansa vääntänyt. Tuhansia kilometrejä, satoja virheitä. Oppimisen polku jatkuu edelleen.

Pasi Rautio

Jukka on tehnyt markkinointia työkseen jo kolmatta vuosikymmentä. Hallussa ovat strategiat, taktiikat ja käytännön hommat. Erityisosaamista on kaikenlainen kirjoittaminen, digitaalinen markkinointi sekä tuotteistaminen sen kaikissa muodoissaan.

Jukka Lahti