“(Kesä)työmarkkinoilla menestyy varmasti, kun osaa asiakaspalvelun perusteet.”

Write your awesome label here.
Oletko työuraansa aloitteleva nuori tai löytyykö lähipiiristäsi sellainen? Tämä verkkokoulutus tarjoilee etulyöntiaseman kesätöiden haussa ja työkaluja koko elämän taipaleelle!

Maailma on muuttunut ja työnantajat toivovat saavansa investoinnilleen vastinetta osaavien ihmisten avulla. Myös kesätyöntekijöiltä vaaditaan enemmän. Ilman kortteja ja koulutusta ei ole asiaa edes jäätelökauhan varteen. Asiakaspalvelu- ja myyntitaidot ovat työmarkkinoilla kovaa valuuttaa ja niitä on nyt tarjolla – osta itsellesi tai lahjaksi!

Elämä on muiden palvelemista – jatkossa enemmän kuin koskaan

Iso joukko tämän päivän aikuisista on aloittanut työuransa asiakaspalveluun liittyvissä työpaikoissa: kahvila, ravintola, jäätelökioski, kauppa, vanhainkoti, päiväkoti, koulu. Kun yhä useammalla alalla tekniikka korvaa ihmistyötä, palvelutöiden osuus vain kasvaa.

Mitä nuorempana oppii tulemaan toimeen ihmisten kanssa ja palvelemaan heitä, sitä paremmin pärjää tulevaisuuden työelämässä.

Asiakaspalvelu kuuluu lähes jokaiseen ammattiin

Kannattaa ottaa huomion myös se, että asiakaspalvelu kuuluu paljon isompaan joukkoon työpaikkoja kuin äkkipäätä ajattelisi. Esimerkiksi sähköasentajan, automekaanikon, sairaanhoitajan, arkkitehdin tai vaikkapa kunnan virkamiehen työhön kuuluu asiakaspalvelu ja myynti.

Kaikissa näissä töissä ollaan välillä asiakkaan kanssa tekemisissä ja vähintäänkin täytyy pystyä myymään omat ideansa – monesti myös lisäpalveluita ja -tuotteita.

Näitä arvokkaita oppeja ei valitettavasti saa koulusta – ainakaan vielä

Jos nyt mietit sitä, kuinka iso osa asiakaspalvelutaidot ovat mitä tahansa työtä, on suorastaan pelottavaa kuinka vähän näitä taitoja nuorille opetetaan. En kuitenkaan halua sysätä vastuuta kouluille.
Jotta kaikki ei silti jäisi vanhempien ja nuoren itsensä vastuulle, olen rakentanut tämän verkkokurssin. Se on suunnattu selkeästi 15 – 19 -vuotiaille nuorille, jotka ovat aloittelemassa työuraansa – kenties vasta hakemassa ensimmäistä kesätyöpaikkaansa.

Valmiimpia työntekijöitä – mukavampia työelämäkokemuksia

Kurssin pohjana ovat luonnollisesti asiakaspalvelun perustaidot, mutta ison osan muodostavat työnantajien odotukset. Näitä olen kerännyt monien eri alojen yrittäjiltä. Tämän kurssin käynyt saa siis myös tietää, mitä hänen pitäisi työnantajien mielestä osata jo töihin tullessaan. Kun nuo asiat ottaa haltuun, tekee saman tien hyvän vaikutuksen pomoonsa.
Iso asia on myös se, että kun perusasiat sujuvat, niistä ensimmäisistä kesätöistäkin syntyy parempi kokemus. Siitä on paljon mukavampi jatkaa uralla eteenpäin.

Kattava verkkokurssi – silti nopea suorittaa!

Olen rakentanut asiakaspalvelun ja myynnin verkkokoulutuksen, joka on suunnattu 15 - 19 -vuotiaille nuorille. Vaikka olen valinnut kohderyhmäksi nuoret, tämä ei ole mikään Pikku kakkosen satuhetki. Tämä on täyttä asiaa, konkreettisin esimerkein elävästä elämästä. Käytännössä nämä ovat samoja asioita, joita koulutan asiakaspalvelun ammattilaisille, jotka ovat tehneet työtään jo vuosia.

Verkkokoulutuksessa käydään läpi asiakaspalvelun ja myynnin perusteet, tulevaisuuden taitoja ja hieman myös normaaleja käytöstapoja. Opetan kurssilla myös LinkedIn-profiilin perustamisen ja sen ohella verkostoitumista, eli kuinka verkostoitua tulevaisuuden työnantajien kanssa.

Kaikkiaan materiaalia on noin viisi tuntia. Kaikki tämä aineisto löytyy verkosta, eli koulutuksen voi suorittaa omaan tahtiin katsomalla sarjan videoita, tekemällä tehtäviä niiden tiimoilta sekä suorittamalla loppukokeen. Hyväksytyn loppukokeen jälkeen osallistuja saa itselleen todistuksen kurssista, jonka voi sitten liittää omaan ansioluetteloon ja työhakemuksiin.

Koulutuksen sisältö:

 • Perusta kuntoon – mitä perustaitoja on osattava (kesä)työtä hakiessa
 • Työntekijän vastuut
 • Työnantajien odotukset ja toiveet
 • Mitä asiakaspalvelu on
 • Mitä myynti on
 • Myynnin neljä askelta
 • Asiakaspalvelun PASI™-malli
 • Kieli käytössä – miten puhutellaan asiakkaita
 • Mitä sinun täytyy tiedostaa pukeutumisesta ja ulkoasusta
 • Verkostoituminen tulevaisuuden työnantajien kanssa
 • LinkedIn-profiilin perustaminen

Palautetta kurssista

Tuplaamon aspa- ja myyntikoulutus nuorille on jotain, mitä olisin halunnut itsekin työelämään päästyäni päästä opiskelemaan. Toisaalta vielä parempaa, että voin tarjota koulutuksen nyt meidän omille kesätyöläisille ja meille tuleville nuorille, jotta heidän tulevaisuutensa on valoisa.
Koulutukseen on hämmentävän hyvin kaivettu asioita, jotka ovat niin sanottua hiljaista tietoa. Kurssin käytyään nuori on valmis paitsi kesätöihin myös hyvään elämään yhteiskunnassa.
Arttu Muukkonen
Lehmus Roastery -kahvipaahtimo ja Satamatie 6 -kahvila
Toimitusjohtaja, perustaja
Kurssi oli laadukkaasti ja ammattitaidolla laadittu. Sisältö oli selkeä. Jokainen osio oli jaettu pienempiin aiheisiin, mikä helpotti asioiden ymmärtämistä ja etenkin sisäistämistä. Osiot motivoivat etenemään kurssin aiheissa. Koulutus oli hyödyllinen ja tästä sai paljon irti. Näitä asioita kun ei koulussa kuitenkaan opeteta. Kiitos!
— Tomas Jatsko
Mielenkiintoinen kurssi, jonka opeista on varmasti hyötyä monissa tilanteissa tulevaisuudessa.
— Aksia Söderlund
Pidin kurssista. Kevyt kurssi, mutta tärkeää asiaa. Uskon, että koulutuksesta on varmasti hyötyä. Käsitykseni etenkin myynnin perusolemuksesta muuttui täysin. Sisältö oli mielestäni hyvin ymmärrettävää. Pasi Rautio selitti asian hyvin ja rauhallisesti, mikä on tärkeää oppimisen kannalta. Positiivinen kokemus kaiken kaikkiaan.
— Ville Nousu
Kurssi oli mainio ja tulee toivottavasti auttamaan työnhakuun ja kesätöissä. Ehdotan tätä mielelläni kavereilleni!
— Viktor Hanski
Kiitos koulutuksesta. Opin paljon uutta ja sain enemmän tietoa, jonka kautta myös itsevarmuutta ensimmäistä kesätyöpaikkaa varten. Kurssi oli kattava kokonaisuus ja sitä oli mukava seurata.
— Opiskelija
Kurssi oli kiinnostava ja hyödyllinen. Tylsätkin asiat oli kerrottu kiinnostavasti ja videoita oli helppo seurata. Ylipäätään hyvä kurssi!
— Jenni
Tähän tiiviiseen kurssiin on paketoitu aineksia niin lukion opinto-ohjauksen ja psykologian kuin äidinkielen, yhteiskuntaopin, filosofian ja historiankin kursseihin liittyen, soveltavia yrittäjyyskursseja unohtamatta. Kurssi sopii kaikille nuorille työelämään suunnistaville tai siellä ensiaskeleitaan ottaville. Pasi osaa kertoa aiheista elävästi ja osallistaen. Voin suositella lämpimästi tätä kurssia, se jättää takaraivoon oikeassa työelämässä tarvittavia kullanarvoisia tärppejä sekä ohi lukiokurssienkin ulottuvia aitoja elämänohjeita.
Leena Ståhlberg
Opinto-ohjaaja, työhönvalmentaja

Suoritetusta kurssissa todistus taskuun

 • Vakuuta työnantaja

  Lisäät tietenkin tiedon tämän kurssin suorittamisesta yhdeksi kohdaksi ansioluetteloosi. Sen lisäksi kannattaa kuitenkin ottaa talteen myös todistus kurssin suorittamisesta ja mieluusti myös tulostaa se paperille. Sen avulla osoitat työnantajalle, että otat oppimisen tosissaan ja haluat todella onnistua asiakaspalvelutyössä.

  Ja tietenkin lisäät kurssin myös LinkedIn-profiiliisi, kun olet sen kurssin ohjeiden pohjalta itsellesi luonut.
Koulutuksen vetää tämä viiksivallu

Ammennan vuosikymmenten asiakaspalvelukokemusta nuorille kolahtavalla tyylillä

Olen palvellut ihmisiä ensimmäisen kerran kahdeksanvuotiaana perheyrityksen tiskin takaa ja siitä matka on jatkunut ruoan, juomien, viihteen, huonekalujen, kulutuselektroniikan ja liikelahjojen kautta yrittäjyyteen. Yrittäjänä työni on asiakkaiden palveleminen ja asiakaspalvelijoiden sekä myyjien kouluttaminen.

Yrittäjänä olen myös käynyt kouluissa puhumassa nuorille yrittäjämäisestä asenteesta YES-kummina. Nyt on tullut korkea aika yhdistää nämä osa-alueet.
Patrick Jones - Course author

Aloita etumatkan ottaminen tästä

Kaikilla Suomen nuorilla tulisi olla mahdollisuus osallistua tähän koulutukseen. Siksi olemme hinnoitelleet paketin jokaisen lompakolle sopivaksi. Ja kannattaa tietysti muistaa se, että koulutukseen laitettu raha on aina INVESTOINTI. Investoit tulevaisuuteesi, jolloin ajatus on, että näillä opeilla tienaat paljon enemmän kuin maksat tästä koulutuksesta.

Koko paketin hinta on vain 20 € (sis. alv 24 %).

Jos omassa taskussa ei nyt ole tuota summaa, tähän kyllä joku lähipiiristäsi ilomielin antaa rahat.

     Valitse alta haluatko ostaa kurssi itsellesi vai lahjaksi, hoida kassamuodollisuudet ja sitten vain opintielle!