Yksinyrittäjäkin voi tehdä mukavan tilin inhimillisellä työmäärällä!

Write your awesome label here.
“Tämä kurssi on ihan mahtava!!! Siis ihan jokaisen yrittäjän ja varsinkin alkavan yrittäjän pitäisi käydä tämä kurssi!”

Mikroyrittäjän kiihdytyskaista antaa sinulle täydellisen paketin, jonka avulla laitat markkinointisi timanttiseen iskuun!

Yrittäjänä sinun pitäisi joko...

 1. Tienata paremmin kuin työntekijänä.
 2. Tehdä vähemmän töitä samalla tulotasolla.
 3. Saada päättää vapaasti milloin, missä ja kuinka paljon teet töitä ja silti tulla toimeen mukavasti.


Jos yksikään noista kohdista ei toteudu, yrittäjyyden riskien ottaminen on järjetöntä. Kun hoidat asiat oikein, voit saavuttaa tilanteen, jossa tienaat paremmin, teet vähemmän töitä ja nautit yrittäjän vapaudesta. Tämän koulutuksen ainoa tavoite on viedä sinut sinne.

Onko huomiosi oikeissa asioissa?

Aloit ehkä yrittäjäksi pakkoraossa, kun työnantajasi ulkoisti. Ehkä halusit toteuttaa intohimoasi ja se onnistui vain perustamalla yritys. Tai sitten sinua houkutti yrittäjän vapaus asettaa omat aikataulunsa.

Syy yrittäjän polulle lähtemiseen ei tietenkään ratkaise menestyksen kannalta mitään suuntaan tai toiseen. Hyvin usein se valitettavasti vain tarkoittaa sitä, että huomio keskittyy myytävän työn tekemiseen. Jos haluat menestyä, sinun täytyy sen sijaan keskittyä yrittäjyyteen. Siinä keskeisiä ovat tavoitteet, markkinointi ja myynti.


Kiihdytyskaista ei sovi kaikille – sopiiko se sinulle?

Write your awesome label here.
Kovasti mielellämme auttaisimme ihan jokaista yrittäjää, mutta valitettavasti se ei ole mahdollista. Osaksi tietysti siksi, että tilanteita on niin erilaisia ja samat lääkkeet eivät pure kaikkiin tilanteisiin. Toisin sanoen, Mikroyrittäjän kiihdytyskaista ei sovi kaikille.

Tärkein kriteeri on tietenkin se, että sinulta löytyy todellinen halu kehittyä ja kehittää yritystäsi. Valitettavan monella yrittäjälle tilanne on yksinkertaisesti se, että myyntiä ei tule tarpeeksi ja siksi omat tulot laahaavat. Silloin halua tekemisen muuttamiseen pitäisi löytyä. Toisaalta vaikka menisi hyvinkin, yrittäjä voi silti haluta jotakin enemmän.

Toinen selkeä kriteeri on se, että olet yksinyrittäjä tai mikroyrittäjä. Yrityksesi on siis pieni ja luultavasti vahvasti yrittäjävetoinen.

Toisaalta taas sellaisilla asioilla ei ole merkitystä oletko juuri aloittamassa tai aloittanut yritystoiminnan vai tahkonnut hommia jo pitkään. Tai edes sillä myytkö yrityksille vai kuluttajille.

Jos täytät nämä kriteerit, nyt vain mukaan kaistalle!

“Ihan jokaisen yrittäjän pitäisi käydä tämä kurssi!”

“Tämä kurssi on ihan mahtava!!! Siis ihan jokaisen yrittäjän ja varsinkin alkavan yrittäjän pitäisi käydä tämä kurssi!

Olen ollut nyt syksyllä mm. arvostelemassa Hyria-koulutukselle heidän opiskelijoidensa näyttöjä, joissa on liiketoimintasuunnitelmia, ja lähes jokaiselta puuttuu niistä ihan näitä perusasioita, joita teidän kurssi käsittelee. Tunnistin myös monta sellaista kohtaa, että voi kun minäkin olisin ymmärtänyt nämä asiat jo silloin yhdeksän vuotta sitten kun aloitin. Olisin välttynyt monelta tyhmältä päätökseltä ja ehkä osannut olla myös rohkeampi.

Toki sisällöissä oli paljon minulle tuttuja juttuja ja sellaista mitä olen jo tehnyt, mutta valtavasti tuli myös niitä “ai niin tuokin pitäisi tehdä” hetkiä. Kurssi inspiroi myös omaa ajattelua. Mieleeni pulpahteli paljon uusia ideoita omaan myyntiin ja markkinointiini.

Toivoisin, että tämä kurssi saataisiin kaikille alkaville yrittäjille, jotta he pääsisivät reippaasti alkuun omalla yritystaipaleellaan, eivätkä rämpisi niitä kaikkia sudenkuoppia mitä itse on tullut tehtyä.”

Paula Valta
Yrittäjä
Sisustuskorjaamo
Patrick Jones - Course author

Kahdeksan viikon ohjelma ammentaa laajasta kokemuksesta

Tämän koulutuksen toteuttaa Oy TuloksenTuplausToimisto Ab, kavereiden kesken Tuplaamo. Käytännössä kouluttajina ovat Pasi Rautio ja Jukka Lahti.

Olemme olleet itse mikroyrittäjiä ja yli kymmenen vuoden taipaleella olemme auttaneet tuhansia pieniä yrittäjiä parempiin tuloksiin niin henkilökohtaisten sparrauksien kuin mm. Markkinointi- ja Myynti-iltamat -kiertueilla. Tämä koulutus ammentaa näistä kokemuksistamme.

Kahdeksan viikon aikana käydään läpi tällaisia asioita:

 • Tavoitteet – miksi tavoitteet ovat tärkeitä ja miten määrittelet ne.
 • Oikeanlaiset odotukset – mitä markkinoinnilta voi oikeasti odottaa.
 • Heti tuloksia – miten saat kauppaa nopeasti.
 • Kolme tapaa tuplata tulos – 26 prosentin parannus riittää!
 • Nopeat ja (lähes) ilmaiset tavat saada lisää myyntiä.
 • Ostamisen esteet – miksi asiakkaat jättävät ostamatta ja miten tasoitat heidän tiensä.
 • Perusta kuntoon – tarvitset ainakin nämä.
 • Sisältömarkkinointi – miten sisältömarkkinointi toimii ja miten sinä voit sitä hyödyntää.
 • Sähköpostimarkkinointi – miten hyödynnät tuottavinta markkinointitekniikkaa.
 • Hinnoittelu – nopein tapa kasvattaa tulosta.
 • Mainonta – mitä kanavia on tarjolla, mitä ne maksavat ja miten sinä voisit niitä hyödyntää.
 • Tulirinki – verkostoitumista, jossa kaikki voittavat asiakasta myöden.
 • Sinussakin asuu pieni (tai suuri) myyjä.
 • Käytännön ohjeita myyntityöhön.
Write your awesome label here.

Täysi Tuplaamo-takuu, jos et ole tyytyväinen, saat rahat takaisin

Kuten kaikessa Tuplaamon tekemisessä, tälläkin kurssilla on täysi rahat takaisin takuu. Jos siis et saa koulutuksesta luvattua hyötyä, ilmoita siitä vain meille. Palautamme sinulle koko hinnan mahdollisimman pikaisesti.
Write your awesome label here.

Varaa paikkasi heti!

Nyt on aika tehdä päätös, että irtaudut tyypillisestä mikroyrittäjän kurimuksesta. Astu tielle kohti menestyvää yrittäjyyttä Mikroyrittäjän kiihdytyskaistan kautta. Pääset aloittamaan polkusi saman tien ostoksesi jälkeen. Sisällöt julkaistaan viikon erissä, eli kaikkea emme tunge kurkustasi alas kerralla.

Paketin hinta on 497 € (sis. alv 24 %). Hintaan sisältyy Tuplaamon takuu: Jos toteutat koulutuksessa saamiasi oppeja etkä saa tuloksia, saat rahasi takaisin. Takaamme myös, että teemme kaikkemme, jotta pysyt tahdissa mukana ja siten kunnollista jälkeä aikaan.