Tämän kurssin avulla otat ActiveCampaign-järjestelmän haltuun pikavauhdilla!

ActiveCampaign on erinomainen markkinointityökalu niin pienelle kuin isollekin yritykselle. Vaikka se onkin helppokäyttöinen väline, kannattaa silti ottaa haltuun parhaat käytännöt ja vähintäänkin perusteet kaikista ominaisuuksista. Jos siis harkitset ottavasi ActiveCampaign-järjestelmän käyttöön tai olet jo luonut tilin, tämä kurssi on juuri sinulle!
Write your awesome label here.

Perusasiat kuntoon ja pidemmälle

Tämä videokurssi käy läpi mahdollisimman käytännönläheisesti miten saat perusasiat ActiveCampaign-tililläsi sellaiseen kuntoon, että markkinoinnin tekeminen on jatkossa mahdollisimman helppoa. Liikkeelle lähdetään aina siitä, miten tili perustetaan, mutta saat perusteet myös monimutkaisten automaatioiden tekemiseen.

Kaikkiaan videomateriaalia on tarjolla yli puolitoista tuntia ja jatkuvasti näet yksityiskohtaisesti mitä täytyy tehdä milloin ja missä kohdassa järjestelmää. Kaikki nämä asiat käydään videoissa läpi:

  • Tilin luominen
  • Postituslistojen luominen
  • Kontaktien lisääminen
  • Yksittäisen kampanjan lähettäminen
  • Lomakkeiden luominen nettisivuille
  • Seurantakoodien asentaminen nettisivuille
  • Automaatioiden luominen

Rahanarvoisten ohjeiden hinta ei päätä huimaa

Tämän kattavan paketin normaali hinta on 147 € (sis. alv 24 %). Koska yrittäjällä kesä on usein hyvä aika opetella uutta, saat koulutuksen nyt kesätarjouksena hintaan 97 €!

Aloita siis saman tien ActiveCampaignin haltuunotto! Osta koulutus klikkaamalla alla olevaa painiketta ja pääset heti videoiden kimppuun.

Täysi Tuplaamo-takuu, jos et ole tyytyväinen, saat rahat takaisin

Kuten kaikessa Tuplaamon tekemisessä, tälläkin kurssilla on täysi rahat takaisin takuu. Jos siis et saa koulutuksesta luvattua hyötyä, ilmoita siitä vain meille. Palautamme sinulle koko hinnan mahdollisimman pikaisesti.
Write your awesome label here.